Onboarding és haladó kérdezéstechnika

2024.10.24. (1 nap, 9:30-16:30)

Ezen a képzési napon két különböző, de egymással szorosan összefüggő témát dolgozunk fel:

Délelőtt – Hatékony kérdezéstechnika
A délelőtti program azoknak szól, akik már ismerik az interjúztatás kereteit, de sokszor érzik magukat eszköztelennek a professzionális kérdezésben. Nehezen szűrik ki a kevésbé látható kompetenciákat, vagy szeretnék hamarabb felfedni a jelölt válaszaiban rejlő összefüggéseket, személyiségbeli jellemzőket – egyszóval profibbá szeretnének válni.
A kiválasztás ma már nem csupán egy interjú – része a cég és a pozíció iránti elkötelezésnek az ONBOARDINGNAK, a munkáltatói márka építésnek – sőt a saját márkánkat is alakítjuk vele. A délelőtt végére „megélezzük” az interjúztatási kérdezéstechnikádat.

Délután: Onboarding
Folyatjuk a délutánt a sikeres kiválasztástól és szerződéskötéstől – segítünk abban, hogy egy olyan tervezett menetrend várja a cégükhöz érkező új belépőket, ami segít az új kolléga integrálásában, az elköteleződés megteremtésében és a hosszú távú megtartásban. Keretet adunk, hogy az ajánlat elfogadása és a belépés napja között jól induljon az új munkatárs szocializációja. Ha kíváncsi vagy, hogy mások miként készülnek fel arra, hogy a kollégák, a felettes hogy vezeti be az új kollégát a feladatköre és a szervezet rejtelmeibe, ehhez is adunk teret. Az örömteli igen és a próbaidő lezárulta közötti 3-6 hónapot fogjuk közösen aprópénzre váltani lépések, praktikumok, tapasztalatok mentén. A résztvevők a program végére megalkotják saját onboarding folyamatukat, amit haza tudnak vinni és a csapattal közösen életre kelteni.

Technikai részletek: 

Oktató:      Bárdos Andrea

Időpont:    2024.10.24. (1 nap, 9:30-16:30)

Helyszín:   Virtuális, élő (Zoom) 

Ár:             49.000,- Ft +Áfa (62.230,- Ft)


Flow-ba hozunk Téged is!