restart

Változom.. újba kezdek.. mi kell hozzá? mi van meg? - Leltár magamról – magamnak

Miért éppen…?

Emberi életünk a világmindenségnek csupán apró rezzenése, számunkra lehetőség önmagunk teljességének megélésére. Valahány év megadatik, ezt jól-rosszul eltöltjük, van, hogy büszkék vagyunk tetteinkre, van, hogy kissé szégyenkezünk miattuk, születünk, tanulunk, szeretünk, alkotunk, fáradunk, meghalunk… Ennyi lenne?

Miről szól és hogyan épül fel a képzés?

Az elmúlt évek történései / pandémia, home office, háború / csupa olyasmit hoztak, amit annak előtte nem tapasztaltunk. A végesség is túl közel került, s a felfoghatatlanság is. Vajon miben változtunk? Hogyan küzdünk meg ennek a jelenvalóságával? Hol és hogy telnek napjaink? Kivel és mivel töltjük „jól-rosszul” az időnket? Hogyan alakulnak/alakultak a kapcsolataink s hogyan szeretnénk alakítani? Milyen belső és külső erőforrásokkal rendelkezünk mindehhez? A négy alkalom ezeken a témákon vezet végig, vagyis: az életünkben bekövetkezett változásokról, a környezeti és kapcsolati térképünkről és a változtatáshoz rendelkezésünkre álló saját belső és külső erőforrásainkról szól. Mit kaphatsz résztvevőként ettől a képzéstől? Több szempontból rálátsz egy-egy számodra fontos és releváns témára. A kiscsoportos beszélgetések haszna az előbbieken túl, hogy mások támogatását gyakorolhatod, adott struktúrák segítségével visszajelzéseket kaphatsz másoktól találhatsz megoldásokat és erőforrásokat ahhoz, amiben változtatni akarsz mások történeteiből is tanulhatsz Végső soron felkészülhetsz a további mindennapokra.

Kiket várunk? Kiknek szól?

Egyéneknek és csoportoknak is. Azoknak, akiknek a tovább induláshoz vagy továbblépéshez szükséges több irányból rátekintenie/rátekinteniük a mostani kiinduló helyzetre: az utóbbi idők változásaira, a jelen működésre, a kapcsolatok alakulására és a személyes illetve csapat-erőforrásokra.

Milyen módszerekkel és milyen időkeretben történik?

A találkozásainkon lesznek nagycsoportos, kiscsoportos és egyéni munkaformák is. A nagycsoportban egy-egy modell vagy gondolkodási keret megosztására lesz módunk, ami alapján kiscsoportokban beszélgethettek, reflektálhattok majd, s emellett lesznek egyéni átgondolások is, alkotásokkal fűszerezetten. A folyamatot rövid, egyéni beszélgetésekkel indítjuk.

A programot vezeti: Sütöri Judit tréner, coach, szupervízor, szervezetfejlesztési tanácsadó

Időpontok: november eleji kezdéssel heti találkozások (november 9.,16.,23.,30.), 2,5 órában a késő délutáni-esti órákban.

A programon való részvétel díja: 69.000,- Ft+ÁFA

Képzésünket megfelelő számú jelentkező esetén indítjuk, minimum létszám: 6 fő, maximum létszám: 12 fő/csoport

A program ismertetőjét itt tudod letölteni. 

 

A bekapcsolódásnak nincs szakmai előfeltétele, előképzettséget nem igényel. A meghirdetett program bejelentés alapján folytatott képzés. A program elvégzése után tanúsítvány kérhető, mely csak a program elvégzését igazolja, szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére, illetve tevékenység folytatására nem jogosít.

A Flow Consulting Kft. felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: B/2020/000182


Flow-ba hozunk Téged is!