Sarkcsillag Trénerképző (2) - Haladó

A képzés következő időpontjáért kérjük írj nekünk: nyiltkepzesek@flow.hu

Amennyiben jegyet váltottál a Tűzgyújtó konferenciára, 20% kedvezményben részesülsz a képzés árából.

Sarkcsillag Trénerképző (2) - Haladó képzésünk azoknak szól, akik már rendelkeznek némi csoportvezetési tapasztalattal, és fejlődni szeretnének tréneri munkájukban.

Ebben a programunkban az eddigi fejlesztői tapasztalataink esszenciáját adjuk át, ami a Sarkcsillaghoz hasonlóan viszonyítási pontként szolgál majd a résztvevők számára, hogy megtalálják saját tréneri stílusukat, útjukat.

Ha derült éjszakán az égre pillantunk, a Föld északi pólusa felett  felfedezhetünk egy nem túl fényes, magányos csillagot, aminek egyik feltűnő tulajdonsága az, hogy míg a többi csillagot mozogni látjuk az éjszaka folyamán, addig ez egy helyben áll, látóhatárunk ugyanazon pontja felett, ahol szürkületben felbukkant. Másik feltűnő tulajdonsága, hogy Magyarországról nézve cirkumpoláris, vagyis sosem nyugszik le. Éppen ezért alkalmas az északi irány kijelölésére, amit az emberek már régóta tudnak és használnak tájékozódásuk során.

Ez a Sarkcsillag, vagy más néven Polaris.

Programunknak a párhuzam miatt adtuk ezt a nevet. Olyan biztos alapot kívánunk átadni ebben a képzési folyamatban a résztvevőknek, amik mindig biztonságos kiindulást jelentenek számukra, találkozzanak bármilyen csapattal és akármilyen igénnyel.

Sarkcsillag Trénerképző (2) - Haladó

A résztvevőket abban támogatjuk, hogy magabiztosan legyenek képesek a tapasztalati tanulás módszerével csoportot vezetni, így elősegítve a résztvevők egyéni és csoportos fejlődését. Az alapképzésre épülő vagy attól függetlenül is elvégezhető kurzusban a résztvevők tréneri identitása megerősödik, finom érzékelésük tágul, fejlesztési palettájuk bővül.

Mit ad a résztvevőknek?

Haladó szinten elmélyednek és / vagy gyakorlatot szereznek a:

  • az előkészítés és utánkövetés módjaiban
  • a biztonságos tanulási légkör megteremtésében, a bizalom alakításában és rugalmas keretek tartásában
  • újfajta tematikus tréningek kialakításában
  • tréning-feladatok többcélú felhasználásában
  • a csoportok dinamikai változásának és az ellenállások kezelésében
  • a  csoportok változásának / fejlődésének  alakításában
  • a nem várt helyzetek rugalmas kezelésében

Kiket várunk? Kiknek szól?

A haladó modulra azokat várjuk, akiknek már van alapja, és speciális kompetencia-fejlesztési irányokat szeretnének beépíteni eddigi kínálatukba, esetleg ráerősítenének eddigi tudásukra.

Milyen időkeretben történik?

Féléves folyamat, amiben

  • 6 nap tantermi tréning (1x2 és 4x1 nap),
  • 1 nap virtuális tréning és 
  • kb. havonta 1,5-2 órás mikorlearning (virtuális) alkalmak várhatók.

A bekapcsolódásnak nincs szakmai előfeltétele, előképzettséget nem igényel. A meghirdetett program bejelentés alapján folytatott képzés. A program elvégzése után tanúsítvány kérhető, mely csak a program elvégzését igazolja, szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére, illetve tevékenység folytatására nem jogosít.

A Flow Consulting Kft. felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: B/2020/000182


Flow-ba hozunk Téged is!