újÉvindító Navigátor - 2021.01.23-24.

A program egyedülálló lehetőséget nyújt, hogy védett környezetben, elmélyedve dolgozhasd fel a 2020. évet. Igen, ez az év fenekestől felforgatta mindannyiunk életét, „élesben” kipróbáltuk, hogy működünk krízisben, hogyan alkalmazkodunk. Ezen értékes tapasztalatokat felhasználva tervezd meg az előtted álló évet, találd meg a súlypontokat, célokat és az azokhoz szükséges lépéseket. Köteleződj el cselekvésre és tartsd jó erőkkel mozgásban elköteleződésed!

Bővebb információért görgess lejjebb.

MIT NYÚJT A PROGRAM?

  • Kapcsolódásod erősítését magaddal és környezeteddel, kapcsolati hálód újragondolását, újrateremtését és egyben külső és belső erőforrásaid feltérképezését és mozgósítását a céljaid eléréséhez
  • Védett környezetben közelebb hozzuk és feldolgozzuk a válságélményt, tapasztalatait beemeljük a mindennapjaink gyakorlatába és erősítjük a személyes megküzdési, illetve rezíliencia-képességünket
  • Válságbéli vezetői kompetenciák feltérképezése – mi van meg és mit lehet erősíteni, valamint milyen fontos új kompetenciákat érdemes a hitelesség fenntartása mellett megtanulni?
  • Az előző év elemzésével működési módod tudatosítását, a változtatások megérlelését, az elengedést, a megerősítést 
  • Segít megtervezni a jövő éved és hozzá azt a keretet, súlypontokkal, erőforrásokkal, amely összetartja és pályán tartja
    a céljaidat, elhatározásaidat
  • Utánkövetést az év első negyedére, hogy vezetői szerepeidet, az új egyensúlyra való törekvést megtanuld stabilan alkalmazni a mindennapjaidban, az életed összes színterén (január 23-24. kétnapos ’live’ és február 7. fél nap virtuális utókövető program)

 

KIKET VÁRUNK?
Vezetőket és vezetői szerepre készülőket, akár magánemberként is a forprofit és a nonprofit szférából, akik az EGÉSZ-ség koncepciót fókuszban tartva, fenntartható jó teljesítményt szeretnének nyújtani, akár Covid19 körülmények között is.
Mindazokat, akik céljaik megtalálásán, megerősítésén és erőforrásaik mozgósításán dolgoznak.

 

Cséffalvay Gábor – a megújulás mentora
Szervezet- és vezetésfejleszt ési, változásmenedzsment tanácsadó, Certified SIZE Prozess tanácsadó, outdoor tréner, vezetői és életmód coach. 35+ év szakmai és vállalkozói, vezetői tapasztalattal – ebből több mint 30 év coachként, személyes fejlesztőként. Immár 19 éve a Belülről Vezetés és a Navigátor programok megalkotója – ezalatt 85 csoport, illetve közel 500 ember támogatója, navigátora személyes fejlődésükben, megújulásuk útján.

Időpont: 2021.01.23-24. (+0,5 nap virtuálisan)

Helyszín: Szent András Kastély (7025 Bölcske, Szent-András puszta 5.) 

Ár: 80 000,-Ft+Áfa magánszemélyként, illetve 195 000,- Ft Áfa vállalati költségként, valamint a teljes szállodai költség, amely utólag, a helyszínen fizetendő (30-55e Ft között, a szállás jellegétől függően).

Bővebb információ:
Farkas Cecília         cecile@navigatorleadership.eu   +36 20 579 3661
Cséffalvay Gábor    cse@navigatorleadership.eu       +36 20 942 6966


Ne maradjon le az eseményről!